fotobalk2.jpg

Op deze pagina staan een aantal interessante links en omschrijvingen van websites die betrekking hebben op het toerisme in de omgeving van Noordwijk.

Keukenhof plaatjeDe Keukenhof is een van de bekendste en mooiste bloementuinen van Nederland. Het is een echte toeristische attractie die u niet mag missen. De Keukenhof ligt in Lisse op ongeveer 8 kilometer van Noordwijk aan Zee.

 

space-expo.jpg

 

Ruimtevaart is een fantastisch avontuur. Dat kun je zien én meemaken in Space Expo Noordwijk. Hier is de eerste grote ruimtevaarttentoonstelling van Europa en het officiële bezoekerscentrum van ESA in Nederland.

 

naturalis.jpg

Naturalis is HET natuurhistorische museum van Nederland. Naturalis ligt in Leiden op ongeveer 12 kilometer van Noordijk aan Zee en is ook geschikt voor een bezoek met kinderen.

 

duinrell.jpg

 

 

Attractiepark Duinrell in Wassenaar ongeveer 15 kilometer vanaf Noordwijk aan Zee is een uitgebreid attractiepark met onder andere een van de grootste zwembaden van Nederland. Bij dit zwembad horen ook de langste en snelste glijbanen van Nederland.

 

 

bowlingl.jpg

 


Op ongeveer 2 minuten lopen van het pension ligt Bowling & Partycentrum Noordwijk. Hier kunt u terecht om te bowlen en poolen. Natuurlijk kunt u in dit partycentrum ook lekker eten en genieten van een drankje.